En FRISK helg...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
Hur underbart är inte det!? Helt fantastiskt. Vi har varit i torpet och njutit av lugnet. På seneftermiddagen var det en fantastisk himmel som sträckte sig runt hela Skogsbacka.
 
Magiskt!
 
Vi firade advent på lördagen för idag har det varit fullt av aktiviteter.
Årets adventsljusstake :)
 
Lite pyssel har det blivit som det oftast blir i torpet :) Adventsljusstaken som jag haft i stan tycker jag passar mycket bättre i Skogsbacka. Den är så liten och söt och hjärtanen gör sig så mycket bättre där :)
Det blev toppenbra i sovrummet.
 
Ett gammalt syskrin har fått sin plats i hallen. Det är perfekt storlek och tanken är att där ska vi ha våra nycklar så behöver de inte ligga någon annanstans och skräpa.
Så vackert med sin fina målning. (Ja, väggarna är väääldigt blå, men det ska det bli ändring på framöver).
 
Ytterdörrarna är inte de mest täta om jag säger så. Det draaaaaar som Morran säger :)  Innan hängde här två blå, mindre snygga (fula) draperier. Min tanke var att åka och köpa sammetstyg (ska vara bra att ha till detta), men både jag och min mamma har också letat febrilt efter draperier i ull också. Jag har inte hittat några, men i torsdags såg mina föräldrar dessa draperier i fönstret på Erikshjälpen här i stan. De var där i fredags direkt när de öppnade och köpte dem. Jippiiiiiieee!!! Vilken lycka! Jag är tokkär i dem!
Visst är de fina! Jag ska bara byta gardinstång också...
Korvarna på golvet är fyllda med ris och motverkar drag. Funkar toppen!
 
Vackert broderade.
 
Gustav och jag stannade över till idag. Så mysigt! I natt har det blåst riktigt mycket. Så mycket att jag låg och funderade på om takpannorna skulle ligga kvar. Mysigt var det i varje fall och lugnt och skönt. Tyst och lugnt på morgonen när jag vaknade ingen bil eller annat som störde. Livet på landet är bäst!
 
Hoppas ni har haft en riktig bra helg!
 
Kram
Till top