Jaha och där ...

Inredning, Skogsbacka / Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
försvann höstlovet eller som det nu heter, läslovet, som en fis i rymden. Vart tog veckan vägen? Skulle man inte vara utvilad såhär när lovet är slut? Det var min tanke men det gick inget vidare med den (gäääsp) :) Vi har i varje fall avslutat lovet på ett roligt sätt. Ikväll har Blacky varit med på löshoppning. Vi har aldrig gjort det med honom innan. Först var Blacky lite skeptisk men efter att han gjort några rundor så verkade han ha förstått det hela och avslutade med två fina rundor.
 
Igår var vi i Skogsbacka en sväng. Vi stängde av vattnet, det var liksom tvunget eftersom det ska bli så kallt i veckan och några spruckna ledningar vill jag inte ha. Tanken var att stanna över natten men eftersom vädret var som det var, nästintill snöstorm, och så skulle vädret bli värre idag, sommardäcken sitter på bilen (klumpigt jag vet), så åkte vi hem. Såhär i efterhand var det ju rätt onödigt för något särskilt snöoväder har det inte blivit idag.
 
Mysigt hade vi i alla fall :)
 
Lite fix blev det i torpet. Mina föräldrar har varit i Ullared och självklart var det med en liten beställning till dem åt mig :) Denna gången blev det ett par lampor till fönstrena, en till vardagsrummet och en till vårt sovrum.
 
Det är allt mörkt ute på landet. Becksvart utanför fönstret. Mysigt med en lampa i fönstret då.
 
I helgen har vi precis som många andra tänkt lite extra på dem som inte finns med oss längre, både tvåbenta och fyrbenta.
 
Lyktan lyste fint på graven.
 
Nej, i morgon börjar allvaret igen.
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
 
Kram
Till top