Det är tyvärr...

/ Permalink / 0
inte så ofta jag pysslar nu förtiden. Jag har visst tappat stinget lite men igår kväll så tog jag tag i en beställning. En kalenderframsida till en av alla tråkiga lärarkalendrar var det dags att sätt fingrarna i. Några stämplar stämplades och målades. Bokstäver stansades ut och sedan var det dags att tänka till hur framsidan skulle utformas. Så här blev resultatet...
 
 
Nu har jag ett halsband på gång också. Det ska bara limmas ihop sedan är det klart. Bild på det kommer framöver.
 
Oj, vad hösten kom fort. Bara det blev oktober så slog vädret om och det blev kallt, burrrr. Jag som fryser jämnt den här tiden på året. Jag hade tur som tog in alla Mårbackapelargoner häromdagen för på natten vart det minusgrader. Jag har satt ner de flesta i källaren men nu funderar jag på om jag ska ta upp några av dem. De är fortfarande fina.
 
Idag har jag varit och köpt Lilleman ett halsband med små lysdioder i. Toppenbra så att han syns i mörkret! Halsbandet kan antingen blinka lite snabbt, lite saktare eller ge ett fast sken.
 
 
Halsbandet säljs i en storlek som man klipper till önskad storlek. Jag klippte Lillemans halsband så att jag kan trä det över huvudet och slippa hålla på att knäppa på och av det. Laddar halsbandet gör jag genom en usb-kabel till datorn. Smidigt tycker jag.
 
Nej, nu ska jag ta det lite lugnt innan det är dags för stallet.
 
Kram
 
Till top