Dags att ...

/ Salvequick, buzzador, vårtplåsterbuzz / Permalink / 0
Buzza igen :) Den här gången är det plåster mot fotvårtor :) Ska bli spännande att se om det funkar. Har hittat en försöksperson.
 
 
Plåstrena ska bytas varje dag. Du ska upprepa behandlingen efter behov i upp till 12 veckor. Bäst är att sätta på plåstret på kvällen så att det får sitta i lugn och ro. Om plåstret trillar av under dagen så gör det inget för salicylsyran verkar ändå. Det ska bli spännande att se om försökspersonens fötter blir utan fotvårtor.
 
Ikväll har Lilleman haft en rolig kväll tillsammans med sina kompisar i stallet. Lilleman, Hedda, Lex och Evert gick till ett fält och släpptes lösa. Det första som hände var att Lilleman blev översprungen av lilla Hedda hi, hi. Så läskigt så han ville hellre vara hos matte efter det, sötnosen :) Kul var det ändå, han släppte taget lite på slutet och gick kanske 2 meter från mig :) Det får vi göra fler gånger!
 
Om någon undrat hur det gått för Alva så gick det bra. Hon hade inte så ont i ryggen i morse, skönt! Idag fick Blacky vila men i morgon får det bli ett pass för dem. Gullan är halt igen... Så tråkigt! Hon har bekymmer med en lös benbit i ena frambenet och griffelbenet i det andra frambenet. Nu  i slutet på månaden ska Gullan till veterinären igen och jag hoppas innerligt att det går att fixa.
 
Efter stallet åkte Alva och jag till vår fd granne och tittade på hennes nya stjärna, en frieser! Så fin häst! Vilken man! Jag som är frieserälskare blir allt avundsjuk, på ett bra sätt. Det är drömmen, att äga en Frieser. Skulle vara så fantastiskt roligt! Jag drömmer vidare och är jätteglad för Annelies skull!
 
Nej, nu är det dags att sova, om det nu går när det är fullmåne... I morgon är det i varje fall fredag!!! Görgött!
 
Kram
Till top