Helgen börjar ...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
lida mot sitt slut. Vad är det som gör att helgerna går så fort, jämfört med vardagarna? Jag tycker inte jag hinner något på helgerna. Att det ska vara nödvändigt att gå och jobba! Det finns ju så mycket annat att göra :) Eller vad säger ni? Nej, skämt o sido, jobba måste man och jobbet är ok och lite inkomst måste man ju ha.
 
Helgen har varit bra, riktigt bra! I lördags hade vi kräftskiva och åt av kräftorna som Siri fiskade på sommarkul. Riktigt goda var de! 
 
Mums!
 
Till det åt vi bl a också kantarellpaj som jag brukar göra. Den är riktigt god och är någon intresserad av receptet så kan jag lägga upp det :) Lämna bara en kommentar här nedanför så fixar jag det :)
 
Kantarellpaj, så god!
 
Himlen i lördags natt var så vacker! Det var så klart att man såg massor av stjärnor. Vi kunde till och med se vintergatan! Magiskt vackert!
 
Torpet är också vackert i nattens mörker :)
 
Idag har jag fixat dit lite saker på toaletten. En skylt så att man vet vart man ska gå :) Inga misstag får ske då det tränger på ha, ha.
 
 
En söt toapappershållare :)
 
En krok för handduk till gästerna.
 
Lite annat piff har det blivit också men det kommer i ett annat inlägg :)
 
Nu har rosenbusken som jag köpte nu i sommar börjat blomma. Det är en Astrid Lindgren-ros och den är så fin! Riktigt söta rosor blir det.
Rosa stora rosor.
 
Än blommar blommorna som jag platerade i den gamla grindstolpen. De håller sig nog ett par veckor till för vädret ska bli riktigt fint nästa vecka. Sedan får jag hitta på något nytt :)
 
 
Nej, nu kanske man ska ta och lägga sig. I morgon väntar jobb och vardag igen.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram
Till top