Vilken fantastisk ...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
helg det har varit. En massa fix och pyssel har det blivit. Som alltid har helgen varit för kort ha, ha. Det finns ju så mycket jag vill göra.
 
Jag har fixat om lite i köket. Kryddhyllan som jag haft här i stan passar så mycket bättre i Skogsbacka. Den fick en perfekt plats på köksbänken. Byte av tavla blev det också. Tavlan jag hade innan blev för stor men desto bättre passade "Kungsörnen"- tavlan :)
 
 
 
De gamla skorna på verandan har också piffats upp såhär inför den kommande hösten med flerfärgade ljung.
 
 
 
Även den gamla grindstolpen som finns i backen, precis innan man kommer fram till Skogsbacka, har fått en stor ljung. Den är trefärgad, riktigt läcker! Blomman, Snöflinga, med sina små vita blommor, fick vara kvar för den är fortfarande så fin.
 
 
Astrid Lindgren blommar för fullt.
 
Kaprifolen finns det några enstaka blommor kvar på än.
 
Att det är höst går knappast att tro. Det är så skön sommarvärme så det kunde likaväl vara juli månad :) Igår blev det ett dopp i sjön Tången igen, jag som trodde att jag gjort sista doppet för i år. Det var riktigt skönt och inte alls isande kallt. Temperaturen låg kanske runt 19-20 grader. Underbart! Förhoppningsvis kan det bli ett dopp till nästa helg för värmen ser ut att hålla i sig.
 
Hoppas ni har haft en bra helg och kunnat njuta av det vackra vädret.
 
Kram på er!
Till top