Tisdag och samarbete.

publicerat i
Samarbete
 
Dagen började med ett leende på läpparna från gårdagens julfest på jobbet. Det är så underbart roligt med kollegor med humor. Ha, ha, ha vi bröt ihop idag på jobbet igen. Så det kan bli. Underbart!
 
Igår kom det ett paket på posten. Det var produkterna inför mitt allra första samarbete som kom. Paketet var från cykelkraft.se, en hemsida som säljer cyklar och tillbehör.
 
 
Det kom en pannlampa, Cateye, som kommer bli perfekt ute i stallet denna mörka vintertid, en termoflaska "Polar bottle" och ett par strumpor. Jag ser verkligen fram emot att testa dessa varor.
 
 
Åh, som jag längtat efter en ordentlig pannlampa. Den jag har nu håller knappt ihop längre så denna kommer perfekt! Det ska bli så roligt att testa den och den kommer väl till pass nu.
 
Strumpor har jag alltid stort behov av. Det är alltid någon stackare som ska försvinna i tvätten ha, ha. Strumporna är i andasmaterial, perfekt, här blir det ingen fotsvett :)
 
 
Sist men inte minst ska jag testa denna termoflaska. En flaska som håller varm dryck varm och kall dryck kall. Hur bra är inte det att ha med sig till stallet?! Toppen tycker jag. Flaskan rymmer 590 ml, ungefär som två ordentliga muggar med varm choklad :) 
 
Snygg är den också!
 
Gå gärna in på cykelkraft.se, där finns mycket att välja på och du behöver inte vara cyklist för att ha användning av deras produkter.
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag! Det har jag haft. Nu är det inte många dagar kvar på den här terminen... Det ska bli skönt med lov!
 
Kram Malin

Taggar: cykelkraft.se;

Kommentera inlägget här :