Det gäller...

Inredning / Permalink / 1
att passa på när tid finns och nu på sportlovet så finns det lite mer av den varan. Idag har jag trimmat Lilleman, i morgon ska han få sig ett ordentligt bad. Snygg blev han :) Bild kommer senare.
 
Jag behöver lite tips från er, Jag har ett litet drivhus och jag har tänkt plantera något i det... men vad?
 
 
 
 
Jag behöver tips! Jag har funderat på tomater men dessa ska ha mycket vatten och det kan ju bli lite kruxigt när vi flyttar ut till torpet i sommar, eller kanske inte. Jag kanske bara krånglar till det he, he. Om ni vill lämna något tips, lämna en kommentar här på bloggen. Skriver ni något på FB som försvinner det neråt i flödet och det blir lätt att jag missar det.
 
Nu när det finns lite tid så har jag funderat på om jag ska ändra om något här på bloggen. Jag blir lätt hemmablind och det rullar på i de vanliga spåren. Något ni saknar? Något ni vill ha mer av? Vad kan bli bättre? Vad är bra? Det får ni gärna svara på i kommentarsfältet här i bloggen.
 
Nej, nu ska jag ladda för programmet Mandelmans. Idag gick de också ut med att det blir en andra säsong av Mandelman! Hur kul är inte det?!?!? Helt fantastiskt! Jag älskar det programmet!
 
Kram
#1 - - Anonym:

Plantera kryddor i typ basilika oregano timjan de är ju super gott att ha färskt!! Kram Wiktoria

Svar: Tack för tipset! Det borde jag klara också :) Kram
malinlorentzon.se

Till top