I fredags eftermiddag...

publicerat i Allmänt;
rullade bilen mot Göteborg och Gothenburg Horse Show. Vädret var helt fantastiskt bra! Riktigt vårväder :)
 
 
När vi kom fram till Göteborg hoppade jag av vid Scandinavium och gjorde mässan själv några timmar. Det är så skönt att gå där i lugn och ro, utan att behöva passa tider till tävlingarna. Dessutom är det inte så mycket folk under tiden när själva tävlingarna är, så då blir det lätt att gå runt och titta :) Jag passade på att bl.a. köpa ett av de täckena jag tänkt köpa till Lotus.
 
På lördagen gjorde vi mässan, jag och tjejerna. Det blev lite mer shopping då. Vi gick bl.a. till Michaela, tjejen vi köpte Blacky av, och hennes monter med superfina MILA-produkter.
 
 
Hos MILA köpte vi tre lyckoänglar. De fäster man på tränset :)
 
På mässan köpte jag mig också en ny hjälm för min gamla är verkligen gammal och sitter inte särkilt bra längre. Hjälmen på mässan är en som jag länge velat prova och när jag nu jag gjorde det så satt den som ett smäck, helt perfekt! Efter många timmars funderingar hit och dit om jag skulle köpa den eller inte så köpte jag den.
 
 
 
 
Det blev en Charles Owen, i mörkblått läder med vitt och blått band och mörkblått i mitten. Jag är så nöjd!
 
Lördagskvällen började med avtackning av Casall Ask. Inte ett öga var torrt. Jag blir så blödig vid sådana här saker så mina tårar rann såklart!
 
 
 


På kvällen fick vi också se Hansson WL, som kommer från samma uppfödare som vår Lotus WL. Det var riktigt roligt att se honom! Vilken fin häst! Så duktig! Hansson reds av Robin Ingemarsson och de tävlade i Gothenburg Trophy. De slutade som bästa svenska ekipage på en 7:de plats :)
 
 
Idag gjorde vi Nordstan innan bilen rullade hemåt igen. Lite shopping där fick det också bli.

 Lika fint väder hem från Göteborg.
 
En fantastiskt rolig helg är över. Nu ser vi fram emot Gothenburg Horse Show 2018!
 
Kram

Kommentera inlägget här :