Dagen började...

med ett rejält styrkepass. Stenplattor skulle läggas under hönsens bur för att motverka att träet som ligger mot marken ska börja ruttna. De undrade allt vad vi höll på med, hönsen, och trätte på oss ordentligt med jämna mellanrum. De är för söta! Vilket humör de har ha,ha.
 
 
Bra blev det i varje fall och nu får vi hoppas att buren håller några år framöver :)
Vi hade nog inte skrämt hönsen alltför mycket för på eftermiddagen hade de värpt två ägg :) Rekord!
 
 
Idag har vi också flyttat hem Celinne och Lotus. Celinne ska på dressyrkurs framöver och ska sättas igång. Tyvärr hittade jag ingen som kunde komma och sällskapa Lotus resterande veckor på semestern så han fick följa med hem till stan han med. Vi sätter väl igång honom också nu då. Det blir allt bra och det var riktigt skoj att träffa kompisarna i stallet idag. Eventuellt så kanske Lotus och Celinne kommer ut över en helg i augusti sedan om vädret tillåter. Hagarna har de ätit upp, så det hinner förhoppningsvis bli lite nytt gräs tills dess.
 
Igår fick jag ett meddelande på messenger... jag hade lagt ut en annons på facebook att jag var ute efter en trearmad golvlampa, 50-tal... Jag trodde inte jag skulle få något svar men igår fick jag som sagt ett meddelande på messenger. Det var en person som hörde av sig och sa att hon hade en sådan lampa att sälja. Det var inte långt från oss så vi stack dit direkt när vi var överrens. Där var den, en jättefin, fungerande trearmad golvlampa. Så fin!
 
Passade perfekt i hörnet där jag tänkt att den skulle vara. Lyckan är total!
 
Idag har det regnat här. Hur har ni haft det? Har ni fått något regn? Jag tycker det är skönt med sådana här dagar, man kan pyssla med en massa annat och behöver inte känna att man måste åka och bada. Dessutom är det rysligt torrt ute i markerna, så det behövs massor av regn!
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram och tack för besöket!

Kommentera här: