En dag i...

fikats tecken har det blivit idag :)
 
 
Först på fm kom min vän Wiktoria förbi och vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. När hon åkt hem tog jag och barnen oss en sväng till sjön för ett bad. Det var riktigt bra väder idag, solsken, ca 20 grader och ingen blåst. Där var vi en timme ungefär sedan var det dags att åka hem och fixa iordning disken och sätta på kaffe för vid 15 kom mina andra vänner, Carola och Tossan på besök. De bjöd på gott fika och en ny lavendel flyttade in i torpet :)
 
 
Vi avslutade fikat med att åka ner till sjön där vi tog oss ett dopp allihop :) En supertrevlig dag i goda vänners lag! Jag har verkligen haft en toppendag!
 
Ikväll har jag varit ute i hagen och myst lite med hästarna. Så roligt att ha dem här! Flugorna är bara lite jobbiga för dem ibland. Lotus har löst det på ett riktigt bra sätt enligt honom...
 
Han går hela tiden bakom Celinnes rumpa :)
 
 
Celinnes svans är perfekt att ha för att få bort flugorna :)
 
Så för att hon ska slippa ha Lotus i rumpan hela tiden så fick de på sig flughuvorna ikväll hi,hi.
 
Jo, en sak. Idag fick jag reda på att en del läsare kan tro att de måste logga in för att kunna lämna en kommentar på bloggen. Det behöver ni inte göra! Inloggningen är till för att jag ska kunna se vem som kommenterat. Loggar ni inte in så lämnas kommentaren anonymt, så skriv en hälsning vem det är ifrån i kommentaren, om ni nu inte vill vara anonyma, så löser det sig :)
 
Så kul att så många hittat hit på sista tiden! Välkomna hit!
 
Kram och glöm inte hjärtat :)
1 Anonym:

skriven

Tack för en mysig fikastund på erant fina lantställe, de va roligt att få se De!! Kan förstå att du älskar att va Där, lugnt och skönt ❤
Kram kram från Wiktoria

Svar: Tack själv! Så roligt att träffas och pratat lite 💞 Nej, här finns inget som stör :) Kram Malin 🌷
Malin Lorentzon

Kommentera här: