Idag var...

det dags att ta en sväng in till stan. "Måste vi verkligen det?" frågade min minste. Jo, vi hade lite att fixa med, köpa presenter, hämta kläder och lite annat smått och gott. Så stan fick det bli idag. När jag har varit här ute i torpet länge som jag varit nu, så känns det lite smått hystersikt när man kommer till stan. Ja, fy ja... ett helt annat tempo.
 
Det blev en god lunch på restaurang idag. Thaimat och efterrätt med friterad banan och glass, mmmmm. Därefter tog vi en sväng på stan och köpte presenter. Jag hade tur och hittade mig ett par 7/8 dels byxor, lite längre än 3/4-byxor. De blev toppenbra och de var riktigt sköna! 
 
Efter att ha fixat lite hemma i stan åkte jag hem till torpet igen. Så lugnt och skönt! Jag passade på att trimma Lilleman innan resten av familjen kom. Vilken päls den hunden har! Helt galet! Fin blev han i varje fall.
 
Våra vackra rosor vid torpet.
 
Vår vackra, stora kaprifol som doftar underbart.
 
Jo, sedan har jag skaffat Netflix. Jag har inte haft det innan, men barnen, speciellt de stora, gillar att titta på film så idag fixade jag ett konto och såhär långt verkar det vara riktigt bra. Här på landet har vi inte fri surf utan den är lite begränsad, så det var ju toppen att de kan ladda hem filmer hemma, så kan de se filmerna här i torpet offline! Hur bra är inte det!? Det är verkligen toppen, super, megabra! Det var inte farligt dyrt heller... Jag själv har börjat kolla på en serie och redan fastnat ha, ha.
 
Vad har ni hittat på idag?
 
Kram

Kommentera här: