Om jag ...

publicerat i Allmänt, Inredning, Skogsbacka;
undrade vart sommaren tog vägen i förra inlägget så undrar jag vart tiden tog vägen igår ha, ha. Det var fullt upp hela dagen igår. Först åkte vi på en auktion inne i stan. Det fanns några saker jag var intresserad av men dem skulle inte bli uppropade förrän på slutet, så vi åkte därifrån och hem till mina föräldrar. Gustav och hans kusin hade varit där ett par nätter så vi hämtade honom samtidigt som vi fick go´fika, perfekt :) Därefter åkte jag tillbaka till auktionen. Det är riktigt kul att bara vara på en auktion och se budgivningarna. Jag fick inte det jag var ute efter, det blev alldeles för dyrt. Däremot fick jag tag på en gammal "Blå blom" servis, en Gustavsberg.
 
 
Är det någon som sett denna servisen innan? Som vet något om den. Lämna gärna en kommentar då. Jag är så nyfiken :) Servisen verkar vara väldigt gammal, den heter "Blå blom" men den liknar inte den "Blå blom" som finns idag. På denna är det en del av en blå blomma, dagens blå blom är det druvor på om jag minns rätt.
 
Jag köpte också denna fina glasskål.
 
Visst är den vacker!
 
Har ni varit iväg på några auktioner? Nästa vecka ska vi nog åka iväg på en bakluckeloppis. Det är alltid lika roligt på somrarna att åka på loppisar :)
 
Igår öppnade jag till hönsen. Nu borde de känna sig hemtama efter en vecka däri. Det gör de kan jag lova... De vägrar gå ut ur buren ha, ha. De trivs där som fisken i vattnet :) Idag har jag mutat dem med spaghetti men än så länge är de kvar där. Vi får väl se framåt dagen... Mysiga är dem i varje fall!
 
Olof med sina tre tjejer :)
 
Vi har nyfikna grannar här på landet också...
 
 
Hunden är väldigt spännande tycker de och de står gärna vid gärdesgården och spanar :)
 
 
 
Kossor är såna söta djur! Kolla bara öronen :)
 
Ni kan tänka er att detta är paradiset för en som vill bo på landet :) Jag njuter varje dag!
 
Nej, nu ska jag ut och hacka bort ogräs i potatislandet. Vad ska ni hitta på idag?
 
Glöm inte hjärtat :)
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Vilken underbart söt Servis!! Jätte fin! :D

Svar: Tack!!!
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av sarah :

åh villka häliga bilder =) älskar korna

Svar: Tack! Ja, de är så söta kossorna!
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :