Att få göra ...

/ Permalink / 0
ett minne av en kär familjemedlem är en ära för mig! Fina Gino gick bort i kolik tidigare i våras och hans ägare ville ha ett minne av honom. Av en del av hans svans gjorde jag två armband...
 
Ett minne för livet!
 
Dessa armband går självklart att göra även om inte hästen gått bort :)
 
Idag har det varit fantastiskt väder! Friidrottsdag i skolan blev riktigt lyckad! Efter jobbet åkte jag och tjejerna till Nässjö. Vi började med fika på Elsies konditori. Så gott!!! Därefter gick vi till Hegethorns och köpte objektivet som jag beställt. Mitt 50mm började strula under konfirmationen och är inget att lite på längre så jag beställde hem ett 85 mm denna gången. Jag fick tipset att testa Tamrons objektiv istället för Canons billigare 85 mm. Det har minst lika bra skärpa om inte bättre och är hälften så dyrt som Canons. Riktigt bra med andra ord!
 
Det ska bli spännande att testa detta objektiv :)
 
Vi gick sedan en sväng på stan och då kom en riktig regnskur med åska! Efter att ha gått i lite affärer åkte vi hemåt. En riktig mysig eftermiddag blev det!
 
I morgon är det näst sista dagen å terminen! Det kommer nog ta sin tid innan jag har landat i att jag ska vara ledig. Det är fullt ös hela tiden och snart kommer tempot att dras ner avsevärt. Det ska självklart bli väldigt skönt! Att bara vara, att njuta av att umgås utan att det ska stressas hit och dit. Slippa stressen på morgonen är en riktig höjdare!
 
Nej, nu ska jag lägga mig. Hoppas jag får sova bättre i natt än natten till idag...
 
Kram
Till top