Det finns...

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
nog ingenstans jag sover så gott som här i Skogsbacka. Sedan finns det inget som stör på morgonen heller som det gör i stan, som t.ex. bilar som står på tomgång utanför huset, vaktmästaren i hyreshuset tvärs över trädgården som klipper gräset osv. Nej, här är det tyst och så skönt!
 
Idag har vi varit på fika hos grannar en bit bort. Så trevligt och gott! De bodde själva i ett litet rött hus med vita knutar som de byggt ut. Så gulligt! Därefter har jag hunnit med att slå lite sly i hagen. Jag slog lite nässlor också som vuxit sig lite för höga och nådde eltråden. Det var gott krut i eltråden efter det jobbet.
 
I hagen hittade jag denna ljuvliga lilla blomma, Nattviol. Den är fridlyst och stannar kvar där den står. I år förekommer den visst mer än vanligt vad jag hört.
 
Nattviol.
 
 
Ni kan läsa mer om den blomman här.
 
En röra av olika blommor. Fint det med.
 
Doftschersminen blommar för fullt och doftar underbart!
 
Fingeborgsblomman blommar fortfarande :) Den pryder ingången till torpet så vackert så den får stå kvar.
 
Idag har vi också tagit oss en långpromenad. Så skönt! Jag måste bara skaffa mig ett par ordentliga gymnastikskor. De jag har nu är inget bra. Lotus och Celinne har fått på sig de tunna regntäckena. Det ska bli regnigt nu i natt. Det behövs verkligen för det är så torrt i marken.
 
Katterna har verkligen installerat sig här i Skogsbacka. Det har gått förvånansvärt smidigt att flytta ut dem hit. Alla katterna har hittat till lådan, hittat matskålen och myst in sig i möblerna :)
 
Det är Sessans första sommar i Skogsbacka och hon njuter!
 
 
Vad har ni hittat på idag?
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Åh, vilka härliga bilder... Riktiga sommarbilder :D

Svar: Tack! :)
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Fina blommor och söt katt :)

Svar: Tack! :)
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :