En dag...

avklarad och nu är det bara en dag kvar sedan är det SEMESTER!!! Som alltid dessa dagar då eleverna har börjat sitt lov så var det segt. Höjdunkten idag var när två kollegor (en slutar och en blir pensionär) bjöd å lunch, smörgåstårta och jordgubbstårta till efterrätt. Så fantastiskt gott! Åt lite för mycket så det var lite svårt att komma igång att jobba igen efter lunchen, men det gick till slut det också.
 
Ikväll har jag haft hand om Lotus. Det blev uteritt med en kompis från stallet. Stackars Lotus HATAR alla flugor och ohyra som flyger och far ute i skogen nu. Till en början gick det bra men när vi kom in i skogen blev det så jobbigt för honom :( Ju mer han stressade över krypen desto svettigare blev han och desto mysigare för alla flugor och knott. Stackars Lotus! Så nu hittade jag detta på Charlies...
 
 
Vad tror ni om det? Vi kommer troligtvis se ut som en riddare där vi kommer ridande med denna utstyrsel, bara lansen som saknas, men vad gör man inte för att han ska känna sig lugnare i skogen, vår lille Lotus. Sedan blir det huva på öronen och sådan där flyveil över ögonen, sedan är han skyddad så gott det bara går... Ha, ha hur ska detta se ut!!!
 
 
Trots alla flygfän idag så var han väldigt snäll, som alltid! Idag var det lite nya saker på vår ridtur. Ett badkar hade kommit ut i en hage, det brukar inte vara där visade Lotus tydligt genom att lägga huvudet på sne och stirra ordentligt :) Därefter var det hästar där det inte brukar vara hästar, det visade han också tydligt genom att takta en bit. Han är ju för söt!
 
Nej, nu ska jag ladda batterierna för i morgon är det sista rycket innan ledigheten :)
 
Tack till er alla som visat sin uppskattning på mitt förra inlägg genom att klicka på hjärtat :) Det värmer och känns så kul!
 
Ha det bra nu alla ni därute!
 
Kram

Kommentera här: