Hoppas ni...

alla hade en bra och trevlig midsommar igår. Det hade jag. I år var vi hos min bror och hans familj. Vi fikade, grillade, gjorde midsommarstång och hade det sådär bra som man kan ha på en midsommarafton.
 
 
Visst, vädret kunde varit lite bättre. Det ösregnade när vi grillade, men grillmästarna lyckades riktigt bra med grillet! När det sedan var dags för dans runt stången så var det uppehåll och när dansen var slut så började det regna igen. Vilken tur!
 
 
Söt!
 
Putte :)
 
Lilleman
 
Idag har det varit en lugn dag, eller lugn och lugn... Olof, Märta, Stina och Lotta har flyttat hit :)
 
 
 
De tog det hela med ro och började direkt sprätta och pilla i backen.
 
Olof, har full koll på...
 
Märta, Lotta och Stina.
 
Efter ett tag så gick en höna in i det lilla huset, det blev ett fasligt liv efter ett tag. Johan trodde först att hon reagerade på gräsklipparen, men jag sa att det kanske är så att hon värper...
 
 
Visst var var det så! När jag efter en stund gick och lyfte på taket på deras hus, så låg där ett nyvärpt, ljummet ägg! Så kul!
 
Hönorna och tuppen får vara i den stora buren en vecka, så att de vet vart de hör hemma. Sedan ska de få traska fritt runt i trädgården :)
 
Idag har vi också varit vid sjön och badat, jagat kanin!!! Siris kanin Cockie rymde, men hon var så duktig och kom till mig så jag kunde fånga henne när jag gick till henne. Vilken himla tur!!! Snacka om att jag fick hjärtklappning! Däremot har min brors hund rymt... hon är inte hittad än, så det är lite oroligt. Hon hade varit på besök hos sin "pojkvän" och blev väl trött på honom och stack... Hoppas nu att Pirra hittar hem igen eller att någon hittar henne och kan lämna henne till min bror och hans familj. Det är en Shetland sheepdog, trefärgad, vit, svartoch lite brun.
 
Gustav har sin kusin här på övernattning, mysigt! Jag tror att det blir grill ikväll också. Det är ju så gott! Vad har ni hittat på idag?
 
Kram
1 Anita:

skriven

Men såå fina hundarna va :D

Svar: Ja, ha, ha visst var dem. Lite tung midsommarkrans bara :)
Malin Lorentzon

Kommentera här: