Så är dagen...

här, dagen som det emellanåt känns som en evighet till, men nu är den här. Sista arbetsdagen innan semestern är gjord och jag försöker få in i mitt huvud att jag ska vara ledig. Jag behöver inte gå upp dötidigt på morgonen, inga stressiga morgnar när alla ska iväg, jag behöver inte sitta och planera här hemma osv. Det ska bli så skönt! Samtidigt kommer jag sakna mina goa arbetskamrater, men vi ses ju snart... om några veckor.
 
 
Idag passade vi på att gå ut och äta. Vi gick till restaurangen M.O.A:s och åt Ceasarsallad. Det är den godaste Ceasarsalladen som finns! Jag bestämde mig redan igår, att ska vi gå ut och äta så måste vi till M.O.A:s :) Så blev det och jag blev inte besviken. Ceasarsalladen var fantastiskt god!
 
Godaste Ceasarsalladen!
 
I morgon ska vi åka med Lotus till equiterapeuten. Mia, som hon heter som ska kolla Lotus, har haft intagningsstopp, men jag fick för ett tag sedan veta att hon tog emot nya kunder igen. Jag ringde direkt! Det ska bli bra att få Lotus genomgången ordentligt, inte för att jag tror att det är något som är fel, men att få en ordentlig check av hästen känns riktigt bra! Så i morgon blir det premiäråk i nya transporten :)
 
Finaste gubben!
 
Nu ska jag försöka landa i ledigheten. Det brukar ta ett tag innan huvudet släpper taget om skolan. Ge det en vecka så är jag nog i en riktig semesterfeeling :)
 
Kram
 
 
 
 

Kommentera här: