Nej...

Skogsbacka / Permalink / 0
någon sovmorgon blev det inte idag. I morse var det morgonfodring av hästarna som gällde, så mysigt och absolut inga problem att gå upp ur sängen för det. Fix i stallet och sedan hem och äta lite för att sedan åka tillbaka till stallet för att rida.
 
Nu i eftermiddag åkte jag ut till mitt älskade Skogsbacka. Jag har ju inte varit där på två veckor! Förra helgen var det ju GHS. Så lugnt och skönt det var att komma ut.
 
 
Jag gick runt i trädgården och funderade och planerade hur vi ska ha det. Blir det inget med det så är det inte hela världen, men det är roligt att ha lite planer. Blir det inget med planerna i år så kanske det blir något med dem nästa år eller året därpå. Nu längtar vi alla efter att sätta på vattnet igen. Det är inte långt kvar... Det ska bli galet skönt med vatten i kranen igen! Tänk att slippa alla vattendunkar! En stor dröm är att vinterisolera vattnet :)
 
När jag och Lilleman varit ute en stund och fixat så gick vi in, gjorde lite fika till mig och Lilleman fick ett ben. Sedan bara chillade vi. Så mysigt! Jag somnade visst i soffan till brasans sprakande. Underbart! Precis vad jag behöver just nu.
 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!
 
Kram
Till top