Som en del...

/ Permalink / 0
av er vet så arbetar jag som lärare. Jag undervisar i bl.a. bild och nu har vi arbetat med en känd konstnär, nämnligen Pablo Picasso. Vissa bildlektioner blir bättre än andra och dessa lektioner om Pablo Picasso blev så bra så jag känner att jag vill dela med mig av den till er! Eleverna fick under instruktion rita sin egna Picasso och teckningarna blev såhär.
 
Alla Picassobilder blev toppen! Här är ett litet smakprov :)
 
Eleverna har fått skissa ansiktet med blyertspenna under instruktion från mig. Vi arbetade oss sakta framåt, tillsammans. Därefter fyllde de i linjerna med oljepastellkrita för att till sist färglägga med vattenfärg. Visst blev de fina! Jag är så stolt över alla elevers arbete med Picasso!
 
Idag fick jag reda på att jag kommit med på fototävlingen här i stan. Så kul! Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra i år, om jag skulle skicka in foton eller inte, men jag gjorde det till slut ändå. Mest glad är jag för att Siri, min dotter, också har kommit med i fototävlingen! Så roligt för henne! Det ska bli spännande att se vilka foton de har valt ut...
 
Igår gick Lotus ett hårt dressyrpass så idag blev det en tur ut i skogen. Det blåste en hel del men det var inga problem. Lugn och snäll som alltid, var han Lotus. Blacky fick också följa med ut i skogen. Mysigt!
 
Sessan vaktar drivhuset :)
 
Nej, nu ska jag slappa i soffan!
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
 
Kram
Till top