Tålamod, fotboll och häst :)

Den här veckan har inte varit min vecka precis. Jag har haft ett grymt dåligt tålamod och då förstår ni att skolan inte är den smidigaste arbetsplatsen ha, ha. Hoppas det börjar rätta till sig nu.
 
Efter jobbet idag tog jag det lite lugnt. Helt plötsligt slog det mig, "Just det, vi har insläppet i stallet idag". Som tur var, så var klockan inte så mycket så det var lugnt, men känslan var inte skön. Stresskänsla de luxe! Alva och jag åkte till stallet, resten av familjen åkte på fotboll i Linköping. Vi plockade in alla hästarna och la ut frukosten. Därefter fixade vi iordning Lotus och sedan gick vi till manegen. Det blev lite lagom jobb idag för i morgon är det hoppträning igen.
 
Alva börjar oftast rida och sedan tar jag över. Så har vi gjort de senaste gångerna och det är så kul. Tänk att jag äntligen är igång igen. Det har tagit ungefär ett år att komma igång igen och jag vet precis varför. Återkommer med det i morgon.
 
 
Det var en pigg och glad Lotus idag. Lite piggare än vanligt och det berodde säkert på att vi klippte honom igår. Ridningen går bara bättre och bätte. Jag känner att det är snart dags för lektion. Det ska bli riktigt kul!
 
I morgon är det redan torsdag. Helgen närmar sig med stormsteg. Underbart!
 
Kram Malin