05.30

Om jag hade en go och skön sovmorgon igår, så var det annat idag. Klockan 05.30 ringde klockan och det var dags att studsa upp och göra iordning sig för att åka till stallet. Det blev väl inte studsa upp precis men upp kom jag :) Efter lite fix kom vi iväg till stallet och frukostfodrade alla innan de fick komma ut. Allt gick snabbt och effektivt. Så klockan 07.20 lastade vi och åkte till Boxholm. Allt flöt på bra. Vi gick banan, fixade iordning Lotus, red fram och snart så var det Alva och Lotus tur. Det gjorde en jättefin felfri runda i 90 cm.
 
 
 
 
Lite senare var det dags att gå banan för 1m. Målet idag var att ta rätt hinder vid ev omhoppning. Tyvärr rev de första hindret, så det blev ingen omhoppning men de red banan riktigt bra och vi är så nöjda ändå. Nu blir det tävling om ett par veckor igen. Det ska bli riktigt kul!
 
 
Eftersom det inte var så många starter så kom vi hem skapligt. Efter middagen åkte vi ut till torpet en sväng. Så skönt :) Där pysslade jag lite i trädgården, vi fikade och så plockade Johan lite svamp.
 
 
Perfekt till kvällsmackan.
 
I morgon är det måndag igen. Tänk att helgerna alltid ska gå så fort! Hoppas ni har haft en bra helg.
 
Kram Malin