Det är så viktigt.

publicerat i Allmänt;
För ett antal år sedan gick jag in i den berömda väggen. Jag kraschade ordentligt och vägen tillbaka har inte varit lätt, den är inte lätt, för helt bra är jag inte. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer bli helt bra. Jag tror faktiskt inte det. Jag kommer aldrig bli mitt gamla jag, för jag klarar inte för många saker, för mycket stress och att hålla för många saker i huvudet, då glömmer jag, tappar ord och namn, men är allt på en lagom nivå och så funkar det bra. En sak har jag i varje fall lärt mig, tyvärr lite för sent och det är att inte pressa mig själv till det yttersta, för det är ingen som tackar mig för det.
 
Så ta hand om er. Pusha er inte för långt. Prioritera, vad är viktigt i ditt liv. Stoppa i tid, det vinner ni massor på! Var rädda om er, det är så viktigt!
 
Idag fick jag meddelande om att jag hade ett brev att hämta ut. Jag kom inte ihåg vad det var jag beställt... Vad sjutton kunde det vara, tänkte jag när jag stod där i kön på ICA... När jag fick brevet eller rättare sagt en plastförpackning så ser jag avsändaren "MM Ridsport". Ja, just det, schabraket :) I fredags beställde jag ett Mia RS-hoppschabrak :) Lotus avskyr schabrak som inte ligger bra så vi byter ut lite efter hand, så nu fick han ett nytt Mia-schabrak, ett av de bästa schabraken enligt mig.
 
 
 
Ett Mia-schabrak i lite höstig look :) Mia-schabraken är toppen. De ligger toppenbra på hästen och knölar sig inte. Stabila och fasta i tyget och de håller passformen efter tvätt. Dessutom är de så snygga och du kan själv komponera ihop ditt schabrak, välja tyg, kantband osv. I dag har Lotus vilodag så vi får testa schabraket i morgon :)
 
Kram Malin
 
Ps. Gillar ni inläggen, glöm inte klicka på hjärtat :) Ds.

Kommentera inlägget här :