Tävlingsdag.

Idag har vi varit och tävlat för andra gången hittills med Lotus. Idag fick jag också dra släpet med nya bilen och det gick så bra. Det är manuell växellåda på Volvon och jag tycker att det var bättre än automat som det var på Hyundaien. Med manuell växellåda så blev det en mjukare körning, bättre för Lotus som åkte med :)
 
Min tidsplanering höll och kändes bra. När vi kom fram fick Lotus lite att äta och så gick vi till banan. Oj, vad fint det har blivit i Aneby!!! Vilken framhoppningsbana och vilken tävlingsbana! Så fint!
 
Framhoppningen stor och bra!
 
Del av banan.
 
Vi var imponerade av de nya ridbanorna som kändes väldigt lyxiga :) Verkligen superfint!!! Allt var verkligen genomtänkt med insläpp, utsläpp från banan osv.
 
Vi gick banan och sedan tog vi lite att äta innan det var dags att fixa iordning Lotus. Därefter gick vi till framridningen.
 
Så fina!
 
Till slut var det deras tur. De gjorde en jättefin runda tills de kom till sista hindret. Lotus låg på lite mycket och hoppade av lite tidigt över sista hindret och tyvärr så blev det en rivning.
 
 
I 1m-klassen såg allt super ut. De nollade grunden men sedan red Alva fel hinder i omhoppningen så de blev uteslutna. Hon var så besviken och jag med såklart. Allt såg så bra ut och sedan blev det såhär. Ja, ja det är bara att bryta ihop och komma igen och lära sig av detta. Det var som en sa på tävlingen, "Detta händer alla någongång. Har du väl gjort det en gång så kommer du aldrig göra det igen". Det här var vår första gång och alltså sista gång med andra ord. Trots sitt misstag så kom de precis utanför placering, 8 av 26 starter. Jag undrar vart de hamnat om allt hade stämt...
 
 
Lotus har skött sig exemplariskt. Lite svårt att stå still när vi ska sadla har han men förutom det är han underbar att ha med sig, Det kan inte vara bättre! Lotus är pigg och glad och när han ser ett hinder så blir han som ett barn på julafton. Han älskar det :) Lotus är fantastisk och jag är så glad att vi har honom!
 
Nu laddar vi om. Vi är revanschsugna :) Det är bara att träna vidare och lära av sina misstag. Det är faktiskt dem man lär sig mycket av, den sk hårda vägen. 
 
Nästa helg tävlar vi igen. Då ska inga misstag ske.
 
Kram på er!
Malin