Hoppträning hos Julia

publicerat i Allmänt;
Denna veckan är det påsklov och ingen hoppträning för Tord, så istället åkte vi med några hästkompisar till Julia Johanssons anläggning utanför Mjölby. Jag hade innan hört att hon skulle vara riktigt bra och att hon har ett fint ridhus. Så både Alva och jag såg fram emot kvällen.
 
Vi lastade på lite innan fem och sedan rullade vi iväg. Lotus skötte sig exemplariskt och stod still hela vägen. Han är en riktigt klippa att köra. Vi var först på plats när vi kom fram men straxt efter oss kom övriga ekipage. Vi lastade ur och gjorde iordning Lotus som var pigg och glad när han kom ur transporten.
 
Spännande att vara på en ny plats.
 
Anläggningen var helt fantastiskt fin!!! Massor med hinder och fina utsmyckningar. Lotus ögon bara glittrade av förväntan när han kom in, ungefär som att släppa in en godissugen i en godisaffär ha, ha.
 
 
Sedan fick vi presentera oss och Lotus. Det var så kul för det visade sig att Julia hoppade in Lotus när han var 4 år och hon hade även ridit Lotus mamma och mormor 😀
 
 
Så roligt!!! Hon visste precis hur Lotus är, hinderklok, snabb i tanken, snäll utan att vara tråkig. "Han är en häst som alla skulle få ha", hur glad blir man inte av att få höra det! Vi blev nog lika varma i hjärtat både Alva och jag av att få höra det av Julia.
 
Jag var bara tvungen att föreviga mötet 😀
 
Hoppträningen gick riktigt bra. Det var en riktigt bra träning med bl.a. lydnad, hopp ur sväng, kluriga vägar m.m.
 
Kvällens runda.
 
Vi kommer gärna tillbaka och tränar igen!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :