Äntligen!

/ Permalink / 0
Äntligen fredag! En vecka full med stress, huvudvärk, föreläsningar, trevliga kollegor men nu är den slut och efter helgen kommer de efterlängtade eleverna. Jag gillar inte dessa elevtomma dagar innan skolan drar igång, så det ska bli riktigt kul att på måndag få ta emot små ettor.
 
Efter jobbet idag åkte vi till stallet. Idag var äntligen dagen då Alva fick hoppa upp igen på Lotus efter ett antal ofrivilliga hästfria veckor pga körtelfebern. Det var en lycklig tjej, som hade ett leende på läpparna hela ridpasset :)
 
 
Alva och Lotus tog också några små språng, så nu känns det att de är på gång. Ridpasset gick super och jag är så glad för Alvas skull!
 
Idag använde vi också det nya schabraket som jag köpte i somras. Det är ett LeMieux och var helt suveränt bra! Det låg still hela passet! Inget knölande! Jag rekommenderar det verkligen! Jag blir riktigt sugen på att köpa hem ett till, men det får vi ta framöver.
 
 
Ikväll har vi haft kräftpremiär. Så fantastiskt goda kräftor! Svenska såklart 🙂
 
Kolla klorna på den översta kräftan. Jag har aldrig sett så stora...
 
I morgon bitti är det dags att ha morgonfodringen i stallet så det är allt dags att lägga sig. Hoppas ni har haft en bra fredag!
 
Kram Malin
Till top