Fotbollskväll

publicerat i Allmänt;
Såhär innan skolstart är det sjukt mycket att göra! Många undrar vad det är vi gör, jo vi förbereder massor t.ex. fixar pennkorgar, planerar, tar fram materiel, plockar upp böcker, namnar allt som ska namnas, fixar placeringar, har möten m.m. Ja, listan, den är lååååååång och det är inte säkert vi hinner allt tills skolan startar, men vi gör vårt bästa. Det som inte hinns med innan får vi ta när skolan sparkat igång. Förhoppningsvis är det sådant som kan vänta.
 
När jag kom hem efter jobbet tog jag mig lite kaffe och satt en kort stund i soffan. Därefter åkte jag till stallet och det fick bli ett pass på Lotus. Det är så kul att ha kommit igång såhär riktigt ordentligt. Ja, nu är jag så mycket igång att jag börjat tänka på att ta en lektion framöver. Kondisen ska bara upp lite :)
 
Efter stallet åkte jag hem och hämtade kameran och åkte upp och tittade på Siri när hon spelade fotboll. Hon hade önskat det så självklart ställde jag upp och fotade 😘
 
 
 
 
 
Det var en väldigt spännande match och mest rättvist hade det varit om TFF, Siris lag, hade vunnit. De hade flest chanser.
 
Jag tycker det har varit en sådan lång vecka! Det känns som om den aldrig tar slut. Jag tycker det ska bli så skönt när väl barnen kommer till skolan. Då blir det liv i luckan!
 
Nej, nu ska jag slappa lite i soffan innan jag lägger mig. Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :