Fredag.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Första arbetsveckan är gjord, nu var det iofs bara två dagar, men den är gjord i alla fall. Det var riktigt kul att komma tillbaka till jobbet och träffa många arbetskamrater igen. Det är massor att göra men det går sakta men säkert framåt. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla nya elever. Tänk er, små ettor, kan ju inte bli gulligare 😍
 
Idag efter jobbet var jag kvar en stund i stan. Vi fixade iordning hemma, jag gjorde stallet och så var jag en sväng på stan. Jag köpte Gustav en ny ryggsäck inför skolstarten och så hämtade jag ut ett paket från Rituals som kommit på posten. Jag har länge funderat på att beställa rumsspray så jag hade bland annat beställt det, plus en ansiktstvål. Då fick jag en liten gåva en bodyscrub och en brun utan sol. Det sistnämnda skulle egentligen inte behöva användas efter en sommar som denna, men eftersom jag aldrig blir brun så blir det perfekt. Är det någon som använt Rituals rumsspray någon gång? Har ni någon favoritdoft? Jag tog en chansning och köpte denna gröna och den luktar underbart gott!
 
 
I natt hoppas jag på en lugn natt utan åska. Natten tills idag, efter klockan 04.00, så vaknade jag av att det var full storm ute och åskan gick. Jag rusade ner och drog ur alla kontaker. Oj, vad det blixtrade! Det lös upp hela rummet flera gånger, Jag gick och la mig en stund men sov inte. Lite senare kunde jag somna om, men då var det inte så lång tid kvar innan jag skulle gå upp, så idag har jag varit trött.
 
Nej, nu är det dags att lägga sig. Hoppas ni har haft en bra fredag. Nu får vi njuta av helgen!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :