Tredje advent!

publicerat i Allmänt, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka;
Tänk att det redan är tredje advent! Nu går vi in i sista jobbveckan innan det är dags för ett välförtjänt jullov. Det ska bli så skönt att få vila ut.
Trots förkylning så har jag sovit rätt bra, men oj vad trött jag är ändå. Dumma förkylning som har tagit min kropp i beslag! Idag sov jag till 08.40, skapligt länge för att var mig. På förmiddagen åkte Alva och jag till Lotus. Idag fick han gå ett ordentligt pass efter två dagars vila och han var så fin. Det fick bli några små skutt också, vilket han tyckte var superskoj.
På eftermiddagen hade vi tänkt att åka till Askeryd på julmarknad, men vi orkade inte. Vi åkte istället ut till Skogsbacka. Där eldade vi i järnspisen och keddyn, fikade och bara njöt. Jag somnade i soffan ha, ha och sov en stund i ljudet av brasan. Så skönt och som ni förstår inte särskilt svårt att somna! Det var mer snö ute i Skogsbacka än i stan och det är så vackert på landet vintertid. Bilden här nedanför är ungefär 2 år gammal, ungefär lika mycket snö idag men idag hade vi ingen sol.

Jag har slagit in julklappar och jag har bara någon paket kvar att köpa plus paketerna till paketleken som vi har på julafton. En rolig lek men totalt hysterisk 😂
Hur ligger ni till med julklapparna? Är ni klara?
I morgon är det måndag igen. Den här helgen har jag fått en hel del gjort och det känns verkligen toppen. Nu tar vi tag i veckan som kommer.
Kram Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Jag har några julklappar att slå in, men alla är köpta i alla fall... Förutom en... Eller två.. Hm.. Haha får nog kolla igenom dom sista! Ha en fin sista jobbvecka nu!

Svar: Ja, man kommer alltid på några paket man glömt ha, ha. Tack, nu ska jag njuta av de sista dagarna.
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :