2018!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
 
2017 avslutades med fyverkerier på avstånd igår. Lilleman, vår cocker, var med som alltid. Vi stod en bra bit ifrån, inte för att Lilleman var rädd, han bryr sig inte något om fyrverkerierna, men däremot finns det männsikor som inte tänker och kan skjuta hur som helst. Det blir jag så jäkla arg på! Jag tycker att det borde vara förbjudet för privatpersoner att skjuta raketer. Sköts inte raketer rätt kan de skada både sig själva, andra och dessutom skrämmer det så många djur. Ofta är det alkohol inblandat också och många är inte vid sina sinnens fulla bruk och det är väldigt lätt att det då kan gå fel.
 
2018 började toppen! Jag gick upp i skaplig tid för att åka till stallet och rida ut med Rebecca och hennes unghästfjording Lillplutt eller är det junior eller trollet... Kärt barn har många namn men han heter Lancelot och är så fantastiskt söt!
 
Utsikten från Lotus rygg :)
 
Det var två pigga hästar vi hade med oss ut och hade Lotus fått bestämma så hade han gärna fräst iväg i full fart över ett fält ha, ha. Lancelot hade gärna hängt på han med kan jag lova. Nu var det två duktiga hästar som lyssnade på sina ryttare så det blev en härlig tur ut i skogen. Innan vi kom iväg så regnade det men vi hade tur för under vår tur höll regnet upp. 
 
I eftermiddag har vi varit en sväng i Skogsbacka. Tänk om all snön som kom för ett par veckor sedan kunde fått ligga kvar. Det var så vackert i Skogsbacka då.
 
 
Visst var det vackert ute då när snön var.
 
Hoppas ni har haft en bra start på 2018! Blev det pizza till middag idag? Det blev det inte här.
 
Ha det bra!
Kram Malin

Kommentera inlägget här :