Anmälan och skav.

publicerat i Allmänt;
Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen... Idag har min förstfödda skickat in sin ansökan till gymnasiet.... GYMNASIET!!! Det är helt sjukt, samtidigt tycker jag det är så spännande och roligt. Alvas första val är Vreta med inriktning häst. Det är hon så taggad på och vi hoppas att hon kommer in. Tänk att kunna plugga gymnasiet med en inriktning som sitt stora intresse! Så kul! Om jag hade varit i samma ålder som Alva, så hade jag gjort ett sånt val jag med, jag hade inte gått på vår gymnasieskola här i stan.
 
Lotus har börjat fälla! Det är ett tecken på att vi går mot ljusare tider. Helt underbart! I och med det så har han blivit känslig i pälsen och har fått skav på halsen av tyglarna. Vi har sprayat med K9 Alovera Nano Spray men det har inte riktigt hjälpt så i måndags beställde jag hem två nackludd av fårskinn och idag hämtade jag ut dem på utlämningsstället. Det gick fort, toppenbra!
 
Två nackludd...
 
får sitta som skavskydd på tyglarna :) Här ser ni skavmärkena på halsen.
 
Nu skaver inte tyglarna mer mot halsen :)
 
Idag tog vi med Lotus upp till manegen igen, för jag hade mina aningar om att lampbytet var klart. Visst var det klart och så fint och ljust det blev! Vilket lyft för manegen och TRK!
 
 
I morgon väntar årets första hoppträning för Alva och Lotus. Eftersom de jobbat med lampbytet och det inte var riktigt säkert på när det skulle bli klart, så blir hoppträningen utanför Boxholm, närmare sagt Ljungby Ridcenters ridhus där Alvas hopptränare själv tränar. Det blir bra, då blir det lite lastträning och träning på annan plats är inte fel :)
 
Ja, tänk det är redan torsdag i morgon!
 
Hur har ni haft det idag? Bra hoppas jag!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Åh, spännande med gymnasieval! Kommer dock ihåg hur svårt det var att välja något.. :D
Kram

Svar: Ja, det är riktigt spännande! Kram
Malin

Kommentera inlägget här :