Längtar till våren!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
I eftermiddag åkte vi till Skogsbacka en sväng. Jag funderar mycket på vad vi ska hitta på där i år. Vad ska vi plantera förutom potatis, för det är ett måste! Potatisen förra sommaren blev så god! Så vi hoppas på en fin och god skörd i år igen.
 
 
Jag hade gärna köpt mig ett växthus i år men det får bli ett annat år. Växthus är dyra och min ekonomi tillåter inte det, men kanske, kanske kan jag skaffa en flaggstång. Det står högt på önskelistan :) En annan sak jag ska försöka ta tag i är att måla köket. Där blev det lite fult efter att vi tagit bort ett skåp och i stället satt in en spisen. Just nu är det lite grönt där medans köket går i blått. Jag skulle vilja måla köket i en vit färg, inte kritvit utan bruten vit på något sätt.
 
 
 
Att vara i Skogsbacka denna årstiden är precis lika mysigt och skönt som andra årstider. Jag har många gånger under hösten fått frågan om vi "bommat igen", men vi bommar aldrig igen. Vi sover inte över lika ofta på vinterhalvåret pga att vattnet är avstängt. Att åka ut en dag eller bara en del av en dag är inga bekymmer. Det finns dunkar att ta med sig vatten i och värme har vi.
 
 
 
Att vara i Skogsbacka såhär på vintern är väldigt rogivande. Det sprakar från järnspisen i köket och keddyn i storarummet och det blir sådär varmt och skönt. Trots det så längtar jag till våren. Det ska bli så kul att sätta igång med alla planteringar :)
 
Kram på er!
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Åh.. Här väntas busväder idag, jag som vill ha vår nu! Kram

Svar: Jag hade gärna tagit lite mer snö... Framöver blir det underbart med vår!
Malin

Kommentera inlägget här :