Strul.

publicerat i Allmänt;
Det blev inget inlägg igår. Jag hade fullt upp när jag kom hem efter jobbet med jobb, stallet och sedan lite till jobb. Dessutom hjälpte en tjej mig igår med bloggen eftersom det har varit lite strul. En toppentjej! Jag visste om att hon hjälper en annan bloggerska och tänkte, "fråga om hjälp kan man alltid göra. Får jag ett nej, så får jag fixa strulet på annat sätt". Tjejen sa ja mot en liten betalning. Värt varenda krona! Så sent i går kväll var det klart! Så tacksam!
 
Idag har det varit jobbveckans längsta dag. Den avslutar jag med en underbar huvudvärk! Det är så typiskt när arbetsdagen blir för lång och intensiv, då kommer huvudvärken.
 
Idag har Lotus vilodag så det var bara stallfix att göra. Skönt för honom att ta det lite lugnt och skönt för mig att bara strosa i stallet. I morgon väntar skoning för Lotus.
 
 
Senaste veckorna har jag haft en hemsk värk i axeln, men nu börjar det rätta till sig. Sedan en vecka tillbaka har jag smörjt med voltarén morgon och kväll. Hoppas att det ger med sig helt nu. Humöret blir inte det bästa när det värker hela tiden...
 
Idag kom räkningen på tapetseringen av Siris rum... säger inte mer utan önskar bara att jag vore mer händig ha, ha.
 
Nu ska jag bra njuta av kvällen. Ikväll är det Mandelmanns Gård på TV:n och efter det Riviera. Det blir visst en kväll i soffan :)
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Mandelmanns är så bra :D

Svar: Ja, visst är det!
Malin

Kommentera inlägget här :