Uteritt

publicerat i Skogsbacka;
Lördagen började med en lagom sovmorgon. Vaknade lite innan åtta. Efter frukost och tidigt förmiddagskaffe åkte Alva och jag till stallet. Idag hade jag äran att få ta hand om Lotus bästa hagkompis Celinne. Efter mockning, stallfix och borstning red Alva och jag ut på en långtur.
 
 
Så mysigt att få rida ut med sin dotter. Det är ett tag sedan vi gjorde det, närmare sagt nästan ett år sedan. Solen sken och vädret var toppen.
 
 
Hästarna skötte sig toppenbra och tårna var bara lite smått kalla när vi kom tillbaka till stallet. Det här är livskvalité på hög nivå! Lyckorus i kroppen!
 
Snällaste, goaste Celinne!
 
Efteråt blev det borstning och tack för turen med ett smaskigt äpple.
 
När vi kom hem var det bara att ställa sig vid spisen och laga middag. Jag och min man åt blodpudding, så gott. Jag buzzar denna färdigskivade blodpudding, men att den var färdigskivad var ingen höjdare. Skivorna satt ihop så jag fick skära ändå... Så färdigskivad blodpudding är ingen hit, då kan du spara in pengar och skära själv istället.
 
Herregud, det är mer lingon än bacon ha, ha, ha.
 
Det var i varje fall väldigt gott! När vi satt och åt middag så fick jag sådan längtan efter min mormors palt, gryn och fläsk. DET är så gott och om jag kunde få en önskan uppfylld så är det att få äta det en gång till. Nu blir det inte så och det saknar jag. Skallekorv är något jag också gärna skulle äta igen, en korv som min mormor gjorde. Åh, vad jag kan sakna det, mormors mat!
 
I eftermiddag har Johan och jag varit i torpet och fixat. Nu är så gott som all snö borta där ute, förutom på framsidan av huset. Där når solen knappt fram än så länge.
Hur har er lördag varit? Hoppas ni haft det bra och att kvällen fortsätter så.
 
Kram Malin

Taggar: blodpuddingbuzz, buzzador, geas;

Kommentera inlägget här :