Vilken toppenkväll!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Igår eftermiddag åkte Alva och jag till Smedstads Ridcenter för det var dags för clinic med Rolf Göran Bengtsson, RGB. Vi kom i god tid, kvart i tre, insläpp 15.00 och sedan började det 17.00. Varför vi kom så tidigt, jo det var såklart för att få en bra plats och goodiebag :) Vi fick, som ni kan förstå, bra plats och goodiebag. Tiden fram tills det började gick riktigt fort. Det var en minimässa där som vi tittade igenom och vi köpte lite fika. Till slut började det och det var så bra!
 
RGB och Catch.
 
Det bästa jag någonsin varit på!!! Första delen började med intervju och därpå kom RGB på hästen Catch och Holsteinförbundets chefsberidare Ebba Johansson på hästen Million Dollar och Bart van der Maath som är beridare hos RGB in på hästen Barcley. Dessa tre hingstar är mellan 5-6 år och de visade hur de arbetar med dem. Därefter var det paus. Då tog vi en sväng till på mässan och där träffade vi Frida, Lotus förra ägare och det blev Lotusprat en stund såklart. Sedan köpte Alva och jag oss varm o´boy med grädde och mashmallows och värmde oss med på läktaren. Sedan började andra delen. Då kom Ebba och Bart in med två mer rutinerade hästar, Cornetino och Quberry. RGB instruerade dem från marken. Avslutningsvis kom RGB in på Crunch och han gick igenom tävlingsmomentet. Detta gjorde han tillsammans med två hemmaryttare Matilda Pettersson och Fredrik Spetz. 
 
RGB hoppar Crunch.
 
Vilka hästar!!! Så fantastiskt fina! Vilka ryttare! Det som är så svårt såg så enkelt ut.... Alva blev så inspirerad och så även jag, även om jag inte hoppar. Detta måste vi göra om!
 
Idag på förmiddagen så tog vi inspirationen med oss från gårdagen och Lotus fick jobba. Så kul att få sån inspiration som vi fick igår och kunna jobba sin egen häst. Alltså, ridsport är så kul!!! Jag ser verkligen fram emot fler clinics av det här slaget.
 
Nu idag på eftermiddagen åkte vi ut till torpet och städade bort julen. Så skönt att få bort alla tomtar och alla andra julsaker. Det var oerhört vackert ute i Skogsbacka. Massor av snö igen :)
 
 
 
 
I morgon är det sista dagen på jullovet. Vart sjutton tog det vägen? Jag som skulle göra sååå mycket...
 
Hoppas ni har haft en bra lördag!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Men så roligt :D

Svar: Ja, det var verkligen toppenbra! Kan rekommenderas 👍🏼
Malin

Kommentera inlägget här :