Ändrade planer.

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
På söndag var tanken att jag, min man, brorsan och hans fru skulle åka till Mandelmanns tillsammans, men nu när Alva är så sjuk så hoppar vi över det. Vi får åka nästa år i stället. Mandelmanns finns ju kvar.
 
 
Ja, Alva är verkligen superdålig och jag lider med henne. Jag hade själv körtelfeber bara några veckor innan jag tog studenten, för några år sedan😉. Jag var så dålig! Alva är förstås jätteledsen för att sommarlovet går. Jag hoppas att hon har nått toppen av sjukdomsförloppet och att det vänder nu.
 
Idag har vi annars inte gjort så mycket. Det är svårt att ta sig för och göra något när det är så varmt ute. Vi håller på att måla det vita på verandan och det är snart klart. Det blir så fint! Vi har också varit vid sjön ett par gånger. Det är underbart i vattnet och vi badar, badar och badar.
 
 
Den här veckan är det vår tur att ta hand om badplatsen. Vi ska sopa i omklädningshytterna, byta soppåse, se till att det finns papper på dasset och att det är fint på badplatsen. Inte särskilt jobbigt och det är kul att kunna hjälpa till.
 
Nu får ni gärna hålla tummarna för att Alva mår lite bättre i morgon!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :