Kalas idag!

publicerat i Allmänt;
Tänk när man fyllde 4 år... vilken spänning, vilken förväntan. Jag kan inte påstå att jag minns hur det var, det är några år sedan, men jag kan tänka mig. Idag har vi varit på 4-årskalas, hos en liten kille som inte hade några problem med att gå och lägga sig igår kväll utan tjatade på sin pappa om det, allt för att det skulle bli morgon snabbt och att han skulle få paket. Det är nämnligen så att världens goaste lille Tage fyller 4 år idag!
 
En lycklig 4-åring.
 
Det bjöds på korv med bröd och till efterrätt hade Tages mamma gjort en supergod tårta, maräng med citronsmak toppat med grädde, röda vinbär, godis och kolasås! Mums!
 
 
"Syns jag faster?"
 
När kalaset var slut åkte vi till sjön och badade och busade i vattnet. Det var så skönt och säkert 23 grader. Ett perfekt kalas för en 4-åring!
 
Ikväll har jag inte gjort särskilt mycket. Värmen tar på energin. I morgon verkar vädret fortsätta vara varmt och fint så det får bli en sväng till sjön.
 
Vad kul att så många hittade hit igår i och med Siris JSM-guld i freestyle! Superkul! Tack för alla grattishälsningar som hon har fått!
 
Gillar ni mina inlägg, glöm inte att klicka på hjärtat! Det blir lite cred för mig och inspirationen för att göra inlägg ökar 😚
 
Kram på er alla! 
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lillemor lorentzon:

Vilka bra bilder på Tage som är världens goaste o busigaste o bästa vän

Svar: Tack! Ja, han är en riktig goding!
Malin

2:a kommentar, skriven , av Anita:

Så söt :D

Svar: Ja, visst är han 😊
Malin

Kommentera inlägget här :