Olustig morgon

publicerat i Allmänt;
Morgonen igår började lite olustigt  när jag gick ut och morgonfodrade hästarna. Jag kände en konstig lukt. Den försvann sedan och jag tänkte inte så mycket mer på det. Efter ett litet tag ringde min bror och frågade om jag känt något och då visade det sig att brandkåren fått in ett larm om ev skogsbrand från ett område lite längre från oss. Brandmännen var ute och kollade och brandflyget var på väg. De hittade inget, men skumt är det allt. Det är ju så torr ute nu. 

Lite senare var det dags för ridtur. Vi hittade en ny runda, jag och Celinnes ägare Petra. En riktig toppenrunda med grymma galoppbackar och fantastisk natur. När vi hade tagit oss uppför till toppen på rundan hade vi en jättefin utsikt bakom oss. 

Tänk vad roligt det är att ge sig ut på ny outforskad mark. Här, runt om torpet finns hur mycket vägar som helst att utforska. 

(null)

Att ge sig ut på sådana här rundor är bra både kropp, knopp och själ! Jag mår så fantastiskt bra efteråt. Livet med häst är verkligen toppen och det kommer jag aldrig vilja vara utan. 

När ridturen var avklarad, hästarna avsvabbade och tillbaka i hagen, så hade Johan fixat fika och vi åkte direkt ner till sjön. Så skönt efter en svettig ridtur! 

Senare på eftermiddagen bänkade jag mig framför tv:n för att kolla på tävlingarna från Falsterbo. Vissa var mer intresserade än andra... 

(null)

Jag tyckte det var riktigt kul och ännu roligare blev det när Peder vann! Han är helt fenomenal! 

Nu har jag en fråga till er, vad skulle ni vilja läsa om mer i bloggen? Ge gärna tips, för just nu är det idétorka delux...

Kram Malin

Kommentera inlägget här :