Equiterapeuten

publicerat i Allmänt;
Idag efter jobbet åkte Alva och jag till equiterapeut Mia. Efter Alva och Lotus krasch för tre veckor sedan skulle det bli skönt att få honom kollad. Vi har inte märkt något i ridningen, utan Alva har både hopptränat och tävlat under dessa tre veckor. Fast man vet ju aldrig, så det kändes bäst att kolla upp Lotus.
 
 
När vi kom fram fick Lotus låna en box ifall han behövde kissa, men det hade han gjort i transporten på vägen dit... så han stod mest och kikade ut genom fönstret vilket verkade vara riktigt spännande.
 
Därefter fick han gå in i det andra rummet där Mia kände och klämde igenom honom. Hon tyckte att han hade musklat på sig riktigt fint och ordentligt över ryggen, jämfört med sist. Så bra kände jag! Happy, happy! En bekräftelse på att vi har gjort ett bra jobb. 
 
Omtänksamma och duktiga Mia som hela tiden pratar och är lugn med hästen.

 
Lotus var för söt för han såg hela tiden så frågande ut, som "Vad sjutton håller hon på med?" ha, ha. Det enda Mia hittade på honom var att han var lite spänd i sin vänstra halsmuskel. Den masserade hon och tog även laser så när vi åkte därifrån var den muskeln avslappnad och fin. Han hade inget annat, utan var så rörlig och fin. Ryggen var toppen! Ni kan tänka er att vi åkte därifrån med ett leende på läpparna!
 
Kram på dig Mia!
 
När allt var klart fick Lotus gå till boxen igen och då kissade han. Så skönt att slippa få den omgången pink i transporten. Under tiden pratade Mia med oss om Lotus och som jag skrivit innan så var han så fin, bara spänd i halsmuskeln på vänster sida, men det blev som sagt åtgärdat idag. Nu ska han skrittas ett par dagar sedan är det bara att "tuta och köra" igen. I höst tar vi en sväng till Mia igen. Det känns så bra att få hästen kollad.
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :