Lite mycket nu.

publicerat i Allmänt;
Idag efter jobbet hade jag fullt upp. Först åkte jag en sväng på stan och fixade lite ärenden. Därefter hem för lite kaffe och så klippte jag Gustav.
 
 
När det var klart åkte Alva och jag till stallet. Idag red jag igen, tredje dagen i rad och det går bara bättre och bättre. Det finns massor att träna på såklart men jag är glad för varje liten framgång :)
 
 
Idag hade jag en sådan grym träningsvärk i ljumskarna efter ridningen de senaste dagarna att det kändes ordentligt att sätta sig i sadeln. Det känns som om jag börjar komma igång nu igen med ridningen, sådär lagom tills de snart ska åka på semester ha, ha. Fast Lotus ska inte få full semester. Alva vill att han hålls igång i sommar och jag tycker samma, så vi ska rida ut mycket i Skogsbacka i år. Där finns massor av backar att jobba i.
 
När vi kommit hem från stallet gjorde jag iordning mig och åkte upp till Brestorps IP där Siri spelade match. Det var en grymt spännande match mellan TFF och Bankeryd. Matchen slutade 0-0 och gick till förlängning som också slutade 0-0 så det blev straffar. Så gräsligt spännande!!! Tyvärr slutade matchen 2-4 till TFF.
 
I morgon är det sista dagen i skolan för terminen för på fredag blir det avslutning i kyrkan. Jag måste köpa mig vattenfast mascara tills dess. Det kommer att behövas!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :