Njuter!

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Vilken dag det har varit idag! Så varmt och skönt! Idag har vi varit vid sjön ett par gånger och badat. Just nu är alla utom jag nere vid sjön och tar ett kvällsdopp. Jag var för trött för att hänga med och hamnade här, framför datorn, för att göra ett blogginlägg. Blogginläggen nu i sommar kommer att bli både på dator och med mobilen. Det betyder att ni själva får tänka på att kika in nu och då, eftersom mobilinläggen inte delas på FB då, om ni vill hänga med här vill säga 😚. Det hoppas jag!
 
Hästarna äter och har det riktigt bra. Nu när det är så varmt ute har vi myggnätsfönster i fönstrena i sovrummet. Det är mysigt att höra dem på natten när de går förbi huset, eller höra dem då de rullar sig. Jag njuter i fulla drag!
 
 
 
Boken som jag började läsa i häromdagen håller på att ta slut så nu måste jag ha tag på en ny. "Midvinterblod" ingår i en serie och jag tror jag ska läsa de resterande delarna i den serien.
 
När det gäller torpet så håller vi för tillfället på med att måla det vita på verandan. Det är väl det som är det stora jobbet, plus att måla gäststugan och snickarboden och toan. Gäststugan, snickarboden och toan tänkte vi överlämna till barnen, Sedan har vi nog målat allt utomhus en gång. Så efter det är det bara att ta tag i det som ska göras inomhus.
 
Hur har ni det i sommarvärmen? Jobbar ni eller har ni också semester? Jag hoppas att alla har det bra och njuter av varje dag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :