Skolavslutningen har startat.

publicerat i Allmänt;
Första skolavslutningen är avklarad och sommarlovet har startat för Siri. Hon slutar 7:an och 7:or och 8:or hade avslutning på skolan utan föräldrar. Först samlades de i aulan för att sedan samlas klassvis där de fick sina betyg.
 
 
 
Nu kan Siri njuta av ett skönt sommarlov och glädjas över sina fina betyg. Hon har kämpat bra med skolan och fixat skolan toppen! Jag är så glad och stolt över henne!
 
Ikväll har jag själv varit på personalavslutning med jobbet. Det bjöds på mycket goda smörgåstårtor, dricka, kaffe och kaka. En trevlig kväll med fina kollegor! När avslutningen var slut åkte jag vidare till TRK, vår ridklubb, där Alva och Lotus hopptränade för Tord Westergren. Ikväll när de avslutade träningen med att hoppa bana kände Alva sig redo att ta några 1.10m hinder, så det blev en bana med både 1m och 1.10m hinder. 
 
 
Det gick superbra och Alva hade en riktigt bra känsla idag. Jag tycker hon är klok som tar små steg i taget efter kraschen de hade. Vi har ingen brådska!
 
Nej, nu måste jag ta och fixa lite inför morgondagen. Det kommer bli fullt upp och nej, jag har inte köpt någon vattenfast mascara. Jag får ta med mig mascaran jag har och ta på nytt när det behövs.
 
Jag hoppas alla som firar avslutning och student i morgon får en riktigt bra dag!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :