Äntligen fredag!

publicerat i Allmänt;
Planen efter jobbet idag var att äta när jag kom hem och sedan lägga mig på soffan och vila. Det gjorde jag :) Utan dåligt samvete. Efter maten la jag mig med en varm yllefilt på mig och efter en stund kom vår katt Missan och gjorde mig sällskap. Varmt och gott blev det :)
 
I eftermiddag åkte jag ut till stallet. Det blev promenad med Lotus ihop med en stallkompis. Riktigt skönt och svettigt att pulsa i snön i skogen. Perfekt träning för mig och perfekt för Lotus efter hoppträningen igår kväll. Hoppträningen igår var riktigt rolig. Det går verkligen framåt för Alva och Lotus. Nu är det mycket teknik som ska stämma, höjderna finns där.
 
 
Nu när höjderna kommer blir mammahjärtat lite stressat... Sista långsidan, som är tredje delen på filmen, ligger första räcket på 1.05m, oxern på 1.10m och sista räcket på 1.20m! Det är högt! Högt för mig! Såhär högt har Alva aldrig hoppat innan. Det är bara att vänja sig :)
 
Tänk vad skönt att det är fredag och att vi har hela helgen framför oss. Vad ska ni hitta på? Jag hoppas på en lugn helg, med tid för återhämtning, inte en massa måsten. I morgon ska Siri åka på fotbollscup i Ulricehamn och Gustav ska på poolspel i innebandy. Det ska bli spännande att se hur det går för dem!
 
Nej, nu är det snart dags för den obligatoriska fredagstacosen. Hoppas ni får en skön och mysig fredagskväll!
 
Kram Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Skönt med en paus i soffan! :)
Hoppas ni får en mysig helg nu med fint väder!
Svar; Letar efter ett mindre Shettis sto :D Kram

Svar: Ja, det var riktigt skönt! Önskar dig en fortsatt trevlig helg! Lycka till med shettissökandet :)
Malin

2:a kommentar, skriven , av Lillemorlorentzon:

Oj så högt Alva hoppar men Lotus tycks gilla det

Svar: Ja, han älskar det :)
Malin

Kommentera inlägget här :