En ovanligt bra fredag!

publicerat i Allmänt, Cocker Spaniel;
Idag slutade jag tidigt. Jag åkte hem, åt lite lunch och slappade i soffan en stund innan det var dags att åka tillbaka till jobbet för möte. I soffan bredvid fick jag lite sällskap...
 
 
När jag kom hem från jobbet efter mötet så tog jag favorittidningen som kom med posten idag och satte mig en stund i soffan. En riktigt bra start på helgen!
 
 
Idag på eftermiddagen åkte Siri och hopprepslaget ner till Höllviken för hopprepstävling hela helgen. Håller tummarna hårt för att tjejerna ska lyckas. De tränar så mycket så de är verkligen värda att lyckas! Återkommer med resultat senare i helgen.
 
Igår kväll var det hoppträning för Alva och Lotus för Zara. Zaras träningar är så bra! Zara lägger sig på ryttarens nivå men med extra utmaning, allt för att ryttaren ska utvecklas. Hon ger hela tiden respons till ryttaren. Ja, som ni kanske förstår så är det riktigt bra. Alva älskar hennes träningar! Jag med :)
 
 
Jag och min man brukar aldrig åka på något, men ikväll har vi beställt biljetter. Vi har fått tag på biljetter till Mia Skäringer i Linköping, "Avig Maria - No more fucks to give". Det ska bli så jäkla kul, ursäkta språket, men Mia är så bra! Nu har vi något att se fram emot i höst, vilket behövs när höstmörkret lägger sig över landet :)
 
Ska bli så kul att se denna grymma kvinna! Är det någon mer som ska gå?
 
Hoppas ni har haft en fin fredag!
 
Kram Malin
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Men så roligt, ja håller helt med dig.. Mia är himla bra :D

Svar: Ja, det ska bli riktigt kul!
Malin

2:a kommentar, skriven , av home2tiny:

Vilken härlig fredag du har haft, önskar dig en fortsatt mysig och fin lördag. Kramisar Tina

Svar: Tack! Hoppas du får en riktigt bra helg du med! Kram Malin
Malin

3:e kommentar, skriven , av Miss Baby Peaches:

Jisses så söt din hund är!

Svar: Tack! Ja, han är allt en liten sötnöt :)
Malin

Kommentera inlägget här :