Lördag

publicerat i Allmänt, Skogsbacka;
Sitter på verandan i Skogsbacka och har precis ätit frukost. Här är så lugnt och skönt och fåglarna kvittrar för fullt. Jag hann tyvärr inte göra något inlägg igår för det var fullt upp hela dagen. 

Igår var jag i stallet på förmiddagen och tog hand om Lotus. Vi gick en promenad och han verkar ok så långt.

(null)

Vi får se senare idag hur det är med honom sedan omkullridningen i torsdags, för idag ska Alva hoppa upp igen för att känna hur han känns i trav och galopp. Håll tummarna för att han är ok!  

Igår eftermiddag åkte vi ut till torpet. Gräset hade vuxit massor så min man tog tag i det direkt. Högt på önskelistan står en åkgräsklippare! Att gå och klippa hela tomten tar flera timmar dessutom är det väldigt tungt arbete så det skulle verkligen underlätta med en åkgräsklippare. Under tiden han klippte fixade jag fika och sedan fick mannen ta en paus så åkte vi ner till sjön och fikade och badade. 

Senare på kvällen blev det grill och efter det åkte vi till min bror och hans familj och hälsade på. Självklart myste vi med alla kattungarna och med lilla Skrållan. Hon är så go’!


(null)

(null)

Kattungarna har vuxit massor och nu är de sådär söta med lilla svansen rakt upp och de leker och busar med varandra. Min bror har en kattunge kvar att sälja. Så är någon intresserad går det bra att maila mig. 

Hoppas ni får en fin söndag! 
Kram Malin 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anita:

Men såå mysigt med kattungar!! :D

Svar: Ja, så mysigt 😊
Malin

Kommentera inlägget här :