Tävlingsdag

publicerat i Allmänt;
Idag var det dags för lokal hopptävling på vår hemmaklubb, TRK. Det blir ett helt annat planerande när det är på hemmaplan och knappt 5 minuter från stallet. Vi bestämde oss för att först åka till stallet och ta in Lotus och borsta av honom. Efter borstningen fick han stå inne och käka lite medans Alva och jag stack upp till banan. Efter ett tag var det vår tur att gå banan. Det var en lurig bana med brutna vägar och hinder som stod lite vinklade. Vi gick banan ett par gånger och diskuterade hur Alva skulle lägga upp det. Idag var målet att om de gick till omhoppning, ta kortare vägar och gasa på lite mer. Därefter gick vi ner till Lotus och fixade iordning honom. och sedan gick vi upp till klubben och Alva och Lotus värmde upp och hoppade fram. Sedan var det dags för start i 1m. Här kommer filmen och jag bjuder på min hejande stämma 😂
 
 
Alvas ritt räckte till en tredjeplats! Glädjetårar! Vilken lycka! Det blev prisutdelning och ärevarv!
 
Läskigt med rosett tyckte Lotus.
 
Placerade TRK-ekipage i klassen.
 
 
Sedan blev det en stunds andhämtning innan det var dags att gå banan för 1.05m. Efter några språng på framhoppningen var det deras tur.
 
 
Det gjorde en superfin runda i 1.05, men fick ett retligt litet pet. Såklart kändes det tråkigt när de kommit i mål, men det tog 10 minuter sedan var det glömt. Idag njöt vi av placeringen i 1m och det fick inte ett pet förstöra.
 
 Så duktiga idag! Jag är så stolt över dem!
 
När Lotus var tillbaka i hagen åkte vi upp till TRK för det obligatoriska tävlingsfikat. Mysigt att avrunda en tävlingsdag på det sättet. Nu ser vi fram emot nya tävlingar!
 
Kram Malin
(GIllar ni inlägget, klicka på hjärtat)

Kommentera inlägget här :