Fars dag!

Idag hade jag äntligen sovmorgon men kunde jag sova... nej. Först hörde jag en av katterna som vässade klorna lite fint på sängen. Det vaknde min man av och började röra på sig. Vi har en kontinentalsäng, så när han rör på sig så är det som "hela havet stormar" på min sida av sängen 😂 Så någon särskild sovmorgon blev det inte. 
Idag på förmiddagen åkte jag, Johan och Gustav ut till torpet. Jag hade bjudit ut mina föräldrar på farsdagsfika vid 11, så vi åkte ut i god tid för att hinna börja elda och få upp en go värme i torpet.
Vid elva rullade mina föräldrars bil in på parkeringen. Mamma hade med sig en hembakad fantastiskt god mjuk kaka som hon bjöd på. Vi bjöd på goda smörgåsar och kaffe. Det blev ett riktigt bra farsdagsfirande.
Grattis på farsdag!
Av mig fick min pappa Marabou Mjölkchoklad. Han älskar det! Ett säkert kort.
 
Efter all go´fika gick vi en ordentlig promenad. Mamma, jag och Lilleman tog täten och hade ett superbra tempo så ikväll känner jag av träningsvärk. Vi gick på riktigt ordentligt i alla backarna som finns där ute och det är en hel del.
När mina föräldrar åkt hem tog vi det bara lugnt, fixade lite käk och bara njöt av lugnet. Tiden går så fort när jag är i torpet så till slut var det dags att susa hemåt och därefter vidare till Lotus.
Ikväll har jag jobbat lite, jo, så bestämde Alva och jag för att åka och tävla den 8/12 så jag skickade in anmälan. Vi får väl se hur väderläget är då.
Måste säga att det är väldigt kul med alla som hittat hit! Ni får gärna klicka på hjärtat om ni gillar mina inlägg😘
 
Nej, nu ska jag kolla klart "Hellenius hörna".
 
Kram Malin💕