Fullspäckad dag.

publicerat i
Idag hade jag morgonfodring i stallet så klockan ringde tidigt. Det var inga större problem med att gå upp och som alltid så var jag väldigt välkommen i stallet.
Senare på förmiddagen hade jag tandläkartid. Jag har lyckats bita bort en amalgamlagning som min tandläkare skulle få fixa. När jag väl kom dit så sa dem att det också var dags för den vanliga kollen också, så det blev gjort det med. Att gå till tandläkaren är verkligen inte min grej. Jag tycker att det är så obehagligt att ta bort tandsten!😫 Förutom att ta bort tandsten så lagade den trasiga lagningen med ny lagning... Inte bara att jag plågas, jag ska betala det också! Några tusenlappar fattigare blev jag och jag är inte förvånad att de med dålig inkomst hoppar över att gå till tandläkaren. Det är riktigt dyrt!🙄
Idag har transporten fått på sig vinterutrustning också. Det känns skönt att veta att Lotus åker säkert om halkan skulle komma.
På vägen hem efter att vi lämnat släpet vid stallet så fick Alva prova på att köra vår bil. Det gjorde hon riktigt bra! Jag kan bara inte fatta att hon redan är så stor att hon får börja övningsköra... Vart tog tiden vägen?
Vi hade så himla kul och nu ska hon allt få köra. Det svåra för mig är att lära ut rätt för efter alla dessa år med körkort så kör jag säkert inte som körskolan vill.
Nu väntar snart hoppträning för Alva och Lotus för Tord. Idag har det verkligen varit fullt upp, lite för mycket för min smak.
Hoppas ni har haft en bra torsdag!
 
Kram Malin💕
 

Kommentera inlägget här :