Sista rosen?

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Jag hade tänkt göra ett inlägg igår, men när jag kom hem från jobbet hade jag lite annat att fixa med. Därefter hade jag insläpp i stallet och fixade och städade i Lotus box, så det tog sin lilla tid. Han är en riktigt labbas när han äter så jag får städa hos honom var och varann dag. Till slut var jag hemma och då var det dags för tacokväll. När jag väl ätit klart så var jag så trött så något bloggande var inte möjligt. Det var längesedan jag var såhär trött.
Mitt sällskap i soffan, lilla Skrållebollen💕
November månad är verkligen inte min smak. Den är mörk, skitig och så tråkig. Solen visar sig knappt så det är nog inte konstigt att jag är så trött och less på det mesta. Jag längtar så till våren! Det känns lite tungt att det är så långt kvar tills dess bara...
Idag har jag, Alva och Hampus varit i stallet. Lotus jobbades ute i paddocken som var riktigt bra förutom på några ställen där det var riktigt blött. Idag fick Lotus galoppera och sträcka ut på sig ordentligt. Herrejösses vad det går undan. Det är nästan så jag inte vågar kolla😄 I morgon väntar hoppträning för Zara.
Nu sitter jag ute i Skogsbacka. Jag är själv här ute. Barnen är iväg på sitt och Johan och Gustav har varit iväg på innebandy hela dagen. Det är kolsvart utanför fönstrena och nej, jag är inte mörkrädd. Jag älskar detta! Jag eldar i keddyn och järnspisen och jag har tänt ett antal vämeljus, så mysigt! Sällskap har jag ju såklart, Lilleman ligger här bredvid och sover.
 
Sista rosen i Skogsbacka?
 
Vad har ni hittat på idag? 
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💖
#1 - - http://siliiins.blogg.se:

Lät som en bra dag, Taco-kväll lät inte alls fel :)

Svar: Ja, det var riktigt mysigt!
malinlorentzon.se

Till top