Söndag...

Igår hann jag inte med att göra något inlägg, eller rättare sagt det blev inte prio ett på listan. När jag väl skulle sätta mig vid datorn så var den så seg att det tog världens tid att ens starta upp den. Igår sov jag sååå länge. Jag är väl totalt uttröttad. Johan kom in och väckte mig 09.10 och tur var väl det, annars hade jag troligtvis sovit bort hela dagen. Det har varit lite mycket nu, särskilt på jobbet. Det är inget jag kommer skriva mer om här, men det känns oerhört tungt och jag känner mig ledsen, men jag kämpar på och biter ihop. Vi får väl se hur länge det håller.
 
Igår var vi bortbjudna till våra kompisar. Så roligt att komma bort och äta gott, prata om allt möjligt och skratta. 
 
 
 
De har det sååå fint hemma hos sig och inspirationen att hitta på något hemma hos oss får sig alltid en knuff i rätt riktning när vi varit hos dem. Vi hade det så trevlig så klockan blev sent innan bilen rullade hem igen.
 
Idag har vi åkt ut till torpet och just nu sitter jag ute och skriver detta inlägg. Det hade kommit massor av regn i regnmätaren under veckan. 110 mm!!! Det behövdes verkligen!
 
Sötaste regnmätaren!
 
Nej, nu blir det lite middag. Vi får väl se om det blir något mer inlägg idag annars får ni ha en fin söndag!
 
Kram Malin
#1 - - Anonym:

Men åh, tack! Vad snäll du är! Så mysigt att ha er här! ❤️❤️

Svar: Så roligt att träffas! Nu får det inte dröja lika länge innan vi ses igen. ❤️❤️ Kram🤗
Malin

#2 - - Anonym:

Glöm inte bort att ta hand om dig!!
O var har du köpt grodan?? Så himla fin, vill ha!!! 🐸🐸
Kram kram från Wiktoria ❤

Svar: Nej, ska försöka ta hand om mig... Grodan är köpt på affären Äppelmynta i Hestra 👍🏼 Jag köpte den förra året så jag vet tyvärr inte om de har kvar dem.
Kram på dig!💕
Malin

#3 - - Anita:

Men gud så söt Regnmätare! :D

Svar: Tack, ja visst är den gullig 😁
Malin